THAI MASALA

Recentreview


4.5 stars out of 601 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Thai Masala. Want to know more? Find out more.

25 Nov 2022 at 16:52 Pad thai najgorszy jaki jadłam, smakował jak kluski z keczupem i jajkiem, cytryna zamiast limonki. Brak podanej ostrości dań, na wszelki wypadek poprosiłam o mniej ostre doprawienie - danie było tak ostre, że nie mogłam go zjeść. Zmarnowane pieniądze
21 Oct 2022 at 19:35 To w ogole nie przypominalo pad thaia
21 Oct 2022 at 19:07 Mogło by być na stronie jak ostre jedzenie jest, poza tym żadnych zastrzeżeń
2 Oct 2022 at 17:50 Niestety jestem zawiedziona. Ceny nieadekwatne do jakości i ilości. Kurczak byl tak twardy, że ledwie można bylo wbić w niego widelec, smakował suszone mieso.. straszne. Reszta zjadliwa, ale za takie ceny, czuje sie wręcz oszukana...
2 Oct 2022 at 9:25 Jedzenie przyszło przed czasem, zupki ciepłe i smaczne.
1 Oct 2022 at 19:34 Wszystkie 3 dania bardzo smaczne. Sprawna dostawa
1 Oct 2022 at 18:09 Pyszne jedzenie, polecam.
11 Sep 2022 at 18:48 To bylo naprawde obrzydliwe. Zamiast przypraw, sama sól. Najgorzej wydane pieniadze w tym roku, a bylem tez nad morzem.
1 Sep 2022 at 20:51 Dobre jedzenie i szybka dostawa. Polecam z czystym sumieniem.
1 Sep 2022 at 13:35 Bardzo smaczny pad thai, pięknie zapakowane, gorące danie, sporo dodatków i warzyw. Sos mógłby być intensywniejszy ale po odprawieniu cytryną wystarczający :)